Een persoonlijke aanpak die wat oplevert

Bij PeelPartners Administratie & Advies kunt u terecht voor alle administratieve zaken, zodat u weet dat uw boekhouding op orde is, uw btw-aangiftes op tijd gedaan zijn, uw jaarrekening aan alle eisen voldoet en het maximale uit de IB-aangifte is gehaald.

Zinvol partnership

We registreren niet alleen uw financiële gegevens, maar we interpreteren ze ook. Zodat u de juiste stuurinformatie krijgt om uw onderneming te leiden en uw financiële (privé)situatie zo gunstig mogelijk uitpakt. Want ook daarbij begeleiden we u graag. Dat bedoelen we met onze persoonlijke aandacht. We leren u graag goed kennen. Niet alleen als ondernemer.

"Dankzij PeelPartners
ben ik een betere
ondernemer geworden."

"Als ik bij PeelPartners
binnenloop, maken ze
altijd tijd voor me."

Onze mensen

Wij stellen ons graag aan uw voor. Kom eens vrijblijvend langs voor een lekkere kop koffie!

Ons team

Wilt u daarnaast ondersteuning op het gebied van personeel en salarisadministratie? Onze collega’s van PeelPartners Personeel & Salaris helpen u graag verder.

Belastingaftrek scholing wijzigt

Omdat vooral hoger opgeleiden en mensen die zich toch wel (bij)scholen, gebruikmaken van het belastingvoordeel, wil minister Bussemaker de regeling veranderen.

Lees verder

Aanpassing inkomen rondom belastinggrenzen

Belastingbetalers passen hun inkomen aan zodra ze in een hogere schijf dreigen te komen. Tweeverdieners verschuiven de hypotheekrenteaftrek om net onder de grens te blijven. De digitale aangifte maakt schuiven makkelijker.

Lees verder

E: info@peelpartners.nl   T: 0493 - 31 60 28