Wie zijn wij?

Samen ondernemen

U bent enthousiast over uw vak en heeft geloof in eigen kunnen, product of dienst. Daarom bent u ondernemer geworden. Om het op úw manier beter te doen. En niet omdat u het zo leuk vindt om administratie te voeren, de belastingwetgeving uit te pluizen of pensioenregelingen te doorgronden.

Laten dat nou de redenen zijn, waarom wij ondernemer zijn geworden! Ook wij houden van ons vak en hebben geloof in ons eigen kunnen. En dat betekent dat wij u zo goed mogelijk willen ondersteunen op het brede administratieve vlak, van boekhouding tot advies, van belasting- en btw-aangifte tot personeelsvraagstukken. Van arbeidscontract en ziektekostenregeling tot salarisadministratie.  We willen u zorgen uit handen nemen, naast u staan. Met onze expertise, persoonlijke aandacht en echte betrokkenheid. We denken met u mee en praten graag met u over kansen en mogelijkheden. Maar we trekken ook op tijd aan de bel als we ongunstige ontwikkelingen zien. Als ondernemers onder elkaar samen vooruit.

Onze mensen

Wij stellen ons graag aan uw voor. Kom eens vrijblijvend langs voor een lekkere kop koffie!
Ons team

Onze kernwaarden

Professioneel

Het draait om uw onderneming, uw mensen, uw financiën. Dan staat het natuurlijk buiten kijf dat u moet kunnen vertrouwen op een professionele partner. PeelPartners heeft professionaliteit, lees kwaliteit, als belangrijkste kernwaarde benoemd. Lees verder

Persoonlijk

Wij kunnen u alleen maar zo goed mogelijk begeleiden als wij u persoonlijk goed kennen. Als ondernemer en als mens. Want zakelijke beslissingen, hebben ook vaak invloed op uw (financiële) privé-situatie. Of veranderingen in de privé-situatie hebben invloed op de zaak.
Lees verder

Proactief

Je moet als ondernemer niet achter de feiten aan lopen. Je moet snel kunnen inspelen op nieuwe situaties, kansen benutten als deze zich voordoen. Daar hoort een adviseur bij die ook snel kan schakelen. Althans, dat is de mening van PeelPartners. 
Lees verder

Peelpartners heeft zijn dienstverlening ondergebracht in twee gespecialiseerde 'ondernemersbalies':


Advisering, administratie, Btw-aangifte, belastingaangifte, financiële en fiscale planning, jaarrekening, begroting.

Meer lezen

Advisering, salarisadministratie, arbeidscontracten en vergunningen, ziekmeldingen, pensioenen, regelingen.
Meer lezen

E: info@peelpartners.nl   T: 0493 - 31 60 28