Kernwaarden

Professioneel
Het draait om uw onderneming, uw mensen, uw financiën. Dan staat het natuurlijk buiten kijf dat u moet kunnen vertrouwen op een professionele partner. PeelPartners heeft professionaliteit, lees kwaliteit, als belangrijkste kernwaarde benoemd. Onze mensen zijn ervaren en gedegen opgeleid als het gaat over accounting, fiscaliteit of personele aangelegenheden. We besteden grote aandacht aan het up-to-date houden van onze kennis. En we beschikken uiteraard over de meest actuele programmatuur. Daarnaast hebben we een netwerk van specialisten om ons heen waar u altijd op kunt terugvallen.

Persoonlijk
Wij kunnen u alleen maar zo goed mogelijk begeleiden als wij u persoonlijk goed kennen. Als ondernemer en als mens. Want zakelijke beslissingen, hebben ook vaak invloed op (financiële) privé-situatie. Of veranderingen in de privé-situatie, hebben invloed op de zaak. Maar dat niet alleen. Wij vinden ‘het zaken doen’ ook veel leuker, als je elkaar goed kent. We vinden ons vak weliswaar heel boeiend, maar het draait om meer dan de cijfers. Het draait om mensen. 

Proactief
Je moet als ondernemer niet achter de feiten aan lopen. Je moet snel kunnen inspelen op nieuwe situaties, kansen benutten als deze zich voordoen. Daar hoort een adviseur bij die ook snel kan schakelen. Althans, dat is de mening van PeelPartners. Maar dat niet alleen. Wij vinden ook dat we als het ware een verlengstuk zijn van uw onderneming. Uw ogen en oren aan het financiële en personele front. En als wij iets signaleren of constateren, melden wij ons. Proactief.

Onze mensen

Wij stellen ons graag aan uw voor. Kom eens vrijblijvend langs voor een lekkere kop koffie!
Ons team

E: info@peelpartners.nl   T: 0493 - 31 60 28