Nieuwsoverzicht

Met een ondertitel

PeelPartners zoekt uitbreiding!

08 september 2016

Wij zijn op zoek naar versterking van ons team!

Ben jij dynamisch, doelgericht en wil jij doorgroeien met PeelPartners? Dan is dit je kans!

We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Meer lezen

Wet DBA vervangt VAR-verklaring

08 september 2016

Wil je ZZP-ers inhuren of ben je juist inzetbaar als ZZP-er? Zorg dan voor een juiste modelovereenkomst!

Peelpartners helpt u daarbij!

Meer lezen

Uitfasering Pensioen in Eigen Beheer

08 september 2016

In het belastingplan 2017 heeft de regering besloten om het pensioen in eigen beheer af te schaffen. U heeft enkele keuzemogelijkheden. Afkopen, omzetting in een oudedagsverplichting of uw pensioenaanspraken premievrij laten staan.

PeelPartners helpt u de juiste keuze te maken!

Meer lezen

Persbericht

Administratie- en Adviesburo Kuijten heet voortaan PeelPartners
DEURNE – Administratie- & Adviesburo Kuijten, dat al sinds 1984 in Deurne is gevestigd, zal op 4 oktober 2016 haar naam veranderen in PeelPartners.
Mede-eigenaar Johan Janssen: “Mijn vennoot Paul Schuurman en ik vonden het tijd worden voor een naam die beter laat zien waar wij voor staan. De naam PeelPartners geeft onze verbondenheid met de ondernemers in de regio goed weer. Bovendien is het gewoon Nederlands, geen ‘fancy’ Engelse term. Dat past bij ons: doe maar normaal.”

Lees verder

De Werkkostenregeling

08 september 2016

Ter vervanging van de regelingen rondom vrije vergoedingen en verstrekkingen is er de werkkostenregeling. Houd de vrije ruimte wel in de gaten want over het meerdere betaalt u 80% eindheffing.

PeelPartners helpt u dit te monitoren!

Meer lezen

Belastingaftrek scholing wijzigt

Omdat vooral hoger opgeleiden en mensen die zich toch wel (bij)scholen, gebruikmaken van het belastingvoordeel, wil minister Bussemaker de regeling veranderen.

Lees verder

Lichte stijging WGA-premie, ZW vrijwel ongewijzigd

De werkgeverspremies voor de arbeidsongeschiktheids- en ziektewetverzekeringen ontwikkelen zich volgens verwachting. De premie van de WGA-verzekering voor 2017 is met 0,03 procentpunt verhoogd. De ZW-premie voor 2017 is met 0,01 procentpunt bijgesteld.

Lees verder

Aanpassing inkomen rondom belastinggrenzen

Belastingbetalers passen hun inkomen aan zodra ze in een hogere schijf dreigen te komen. Tweeverdieners verschuiven de hypotheekrenteaftrek om net onder de grens te blijven. De digitale aangifte maakt schuiven makkelijker.

Lees verder

Toch zwangerschapsuitkering

Vrouwen die tussen 2004 en 2008 als zelfstandig ondernemer zwanger waren, hebben alsnog recht op een zwangerschapsuitkering. Dat volgt uit een uitspraak van de rechtbank Midden-Nederland.

Lees verder

E: info@peelpartners.nl   T: 0493 - 31 60 28