Salarisadministratie zonder zorgen

PeelPartners Personeel & Salaris neemt u alle zorgen uit handen als het gaat over salarisadministratie, pensioenregelingen, arbeidsovereenkomsten en allerlei arbeidsvoorwaardelijke regelingen die het hebben van personeel met zich meebrengt. Wij zorgen ervoor dat het allemaal goed geregeld is, u goed op de hoogte bent van uw personele kosten en dat uw loonadministratie aan alle fiscale eisen voldoet. Dankzij  ons gemakkelijke online salarissysteem hoeft u nauwelijks meer tijd te besteden aan de salarisverwerking.

Ieder z'n vak

Voor een ondernemer is het bijna niet te doen om exact op de hoogte te blijven van de bijna ontelbare wettelijke regelingen, pensioenreglementen of CAO-bepalingen. Terwijl het van het grootste belang is dat u aan al deze eisen voldoet. PeelPartners wil u al deze beslommeringen uit handen nemen. Hierbij komen onze kernwaarden weer goed naar voren: dat doen we professioneel, persoonlijk en proactief. Zodat u tijd heeft om te ondernemen.


"Mijn passie
is koken, 
niet
de boekhouding.""WGA, WIA, eigenrisico ... PeelPartners heeft het helder uitgelegd
"

Onze mensen

Wij stellen ons graag aan uw voor. Kom eens vrijblijvend langs voor een lekkere kop koffie!

Ons team

Wilt u daarnaast ondersteuning op het gebied van uw administratie of ondernemersvraagstukken? Onze collega’s van PeelPartners administratie & advies helpen u graag verder.

Links

www.belastingdienst.nl
www.swz.nl
www.salaris-informatie.nl

Toch zwangerschapsuitkering

Vrouwen die tussen 2004 en 2008 als zelfstandig ondernemer zwanger waren, hebben alsnog recht op een zwangerschapsuitkering. Dat volgt uit een uitspraak van de rechtbank Midden-Nederland.

Lees verder

Lichte stijging WGA-premie, ZW vrijwel ongewijzigd

De werkgeverspremies voor de arbeidsongeschiktheids- en ziektewetverzekeringen ontwikkelen zich volgens verwachting. De premie van de WGA-verzekering voor 2017 is met 0,03 procentpunt verhoogd. De ZW-premie voor 2017 is met 0,01 procentpunt bijgesteld.

Lees verder

E: info@peelpartners.nl   T: 0493 - 31 60 28