Salarisadministratie

Een van de belangrijkste verplichtingen die u als werkgever met personeel heeft, is uiteraard het juist en tijdig betalen van de salarissen. Daarnaast bent u ook verplicht om uw aangifte loonheffing correct en op tijd in te dienen bij de Belastingdienst. Ook kunt u te maken hebben met CAO- en pensioenverplichtingen. Een gedegen salarisadministratie is essentieel om aan alle – steeds veranderende eisen – te voldoen.

Volledig inzichtelijk

Het verzorgen van de salaris- en personeelsadministratie is al met al een specialistisch vak. Ons vak. Samen met u bepalen wij graag hoe we onze dienstverlening het beste kunnen vormgeven, exact toegesneden op uw bedrijfssituatie. Daarbij kunt u bijvoorbeeld gebruikmaken van onze zeer gebruiksvriendelijke online salarisadministratie. U geeft dan zelf de maandelijkse wijzigingen door via een online portal waarna wij voor de verwerking zorgdragen. U heeft hierbij volledig inzicht in alle gegevens. Denk bijvoorbeeld aan de historische overzichten, de jaaropgaven, maar ook de gegevens met betrekking tot uw personeelsbestand en eventueel wagenpark.

Proforma berekeningen

Wanneer u dat wenst, kunnen we ook proforma-salarisberekeningen maken. Altijd handig wanneer u overweegt om nieuw personeel aan te trekken of wanneer u de consequenties van salarisverhogingen inzichtelijk wilt hebben.

Gunstige tarieven

Kortom: PeelPartners Personeel & Salaris ontzorgt u. En dat tegen gunstige tarieven. U weet exact tegen welke kosten wij de administratie voor u verzorgen en heeft geen verrassingen achteraf.

"Salarissen en pensioenen
zijn echt niet mijn ding.
Gelukkig is
PeelPartners er."


Onze mensen

Wij stellen ons graag aan uw voor. Kom eens vrijblijvend langs voor een lekkere kop koffie!

Ons team

Links

www.belastingdienst.nl
www.swz.nl
www.salaris-informatie.nl

E: info@peelpartners.nl   T: 0493 - 31 60 28